Forskjellige typer ånder:


FORSKJELLIGE TYPER ÅNDER :

Bankeånd - Denne ånden kan romstere, dører som slamrer, høre skritt, banking i vegger, de kan styre el. apparater, lys osv.

I enkelte tilfeller kan den tappe mennesker for energi som igjen kan føre til hodepine, svimmelhet og kvalme.

Som oftest er den stedbunden og hendelsene skjer på ett fast tidspunkt og den beveger seg i faste baner.

Aktiviteten er sterkest mellom 02.00-05.00.


Slepeånd/klebeånd -

Den er ganske lik bankeånden men vil følge og gir ikke slipp på deg. Dette er den  vanskeligste ånden å fjerne.Poltergeist -

 En Poltergeist (fra tysk) eller en bankeånd er i parapsykologien ikke en ånd i tradisjonell, religiøs forstand, i og medfordi den verken har en sjel eller kommer fra den andre siden (døde mennesker). En poltergeist er en ren energi som dannes av et menneske som har gjennom lengre tid har hatt undertrykte følelser som angst, frykt, sinne, hevn osv. e følelsesmessige energiene absorberes av omgivelsene rundt, inntil de får en egen dynamisk energi som kan minne mye om en tradisjonell ånd eller spøkelse. En Poltergeist er kjent for å lage lyder, banke på vinduer eller dører og angripe mennesker fysisk. Her I Norge er de mest kjent som bankeånd.

Gjenganger -

Dette er en materialisert energi som sitter fast på ett sted.

En gjenganger er ikke en ånd . Dette er det forskjellige årsaker til.
Kan være grusomme hendelser som drap, voldtekt..
Eller det er en person som har gått en fast rute gjennom ett langt liv. Personen setter da igjen energi i tak, vegger, gulv og på gjenstander.
Da energien er på topp, kan du se den danner en skikkelse som glir lydløst gjennom rommet og forsvinner. Den viser seg på samme måte hver gang den dukker opp.

Kommer du i nærheten og går du inn i energifeltet så blir man iskald. Du kjenner kulden...

Kulden vil man også kjenne både ved bankeånd og slepeånd / klebeånd også.