LDN Low Dose Naltrexone

LDN Low Dose Naltrexone

Har du prøvd LDN? Den hjelper for mye plager som en kan ha i kroppen. Det er verd å prøve.

Legger ut en link til informasjon

http://www.ldn.no/

Hva kan kroppen fortelle deg?

Hva kan NATRON hjelpe mot?

Natron- veien til bedre helse...?

Jeg er så dritlei av å være syk, så jeg var klar for å teste det meste... 

Som mange av dere vet som kjenner meg eller leser her, så plages jeg har mye og har mange forskjellige plager og sykdommer. Så etter å ha lest om Natron og dens virkning til det positive, så har jeg tenkt å prøve det ut. Skal starte med 1/2 ts natron i ett glas vann i dag og skal ta ei halv ts i kveld. Kanskje det blir litt mye med LDN og Natron, men tror det går greit...satser på det. Blir vell bare noen flere turer på toalettet nå i starten, men det renser ut mye slagstoffer, så det er jo bra. Huske å drikke mye vann.

Jeg begynte å søke på surt blod, og alskens andre saker, og det førte meg til PH i kroppen... Dessto mer jeg leste om det, og for sur kropp, dess mer fikk jeg til å stemme... Blir kroppen for sur, for høyt syrenivå, vil kroppen produsere - holde igjen fett. Det vil gå utover muskler i kroppen, plager som halsbrann, magesår osv .vil dukke opp... Dermed mer plager vil dukke opp ettersom tida går, hvor feil ph opprettholdes. Et av utsagnene var: Det er komplett umulig for kreft å vokse i en kropp med ph på 7,4 !! (dvs. rett ph) .

Det enkleste som kan gjøres for å få tilbake rett ph, er natron!

Vanlig bake natron, som man kjøper på butikken til under ti kroner!

Bruk en halv teskje i et glass vann 2-3 ganger daglig.

Jeg skal ta tilskudd med sink, kalsium og magnesium, og en banan for kalium. Jeg skal drikke mye vann og te, for å hjelpe på utrenselsesprosessen...
Jeg har jo nesten alltid jernsmak i munnen, føler meg forgiftet, har halsbrann og blod i urinen ++++Det skal bli spennende og se om jeg kommer til å merke noe av å ta Natron.

Under kan du se noe av det som Natron skal være bra for:

Søk på feks : PH, syre, surt blod osv, så finner dere masse nyttig, og tilslutt :

Her er 10 årsaker til at du bør bruke natron:

1. Natron er et saltkonsentrat med en pH på 8,6. Dette er mye mer potent enn vanlig salt, og uskadelig for kroppen.

2. Natron nøytraliserer syre, både i kroppen, utenpå kroppen, på kjøkkenet, på badet, for tennene, for hendene, for tøy og for gøy.

3. Natron skader ikke miljøet, tvert imot, den øker livsenergien i kropp, sinn og natur.

4. Natron reagerer med syre, derfor er den ideèl å bake med, lage såper med, lage tannkrem av og en rekke andre bruksområder.

5. Natron desinfiserer og gjør overflater klinisk rene uten å tørke dem ut.

6. Natron leder elektrisitet, og beskytter vår energikropp etter en dusj.

7. Natron er bra for de med allergier, utslett og hudproblemer, som også er et syreproblem.

8. Natron renser vårt tarmsystem om du drikker det blandet med vann.

9. Natron kan lages som et organisk sprøytemiddel, skadedyr liker det ikke, og ugress gror i syrlig jord og tåler ikke natron. Fint å bruke i hagen. Kutt ut roundup og andre Monsanto og Bayer lagde produkter og sats på natron isteden.

10. Natron er fint å bruke til bilvask, svømmebasseng, spa arealer, toaletter og annet.

11. Pluss et hav av andre muligheter?

Her får du 10 oppskrifter - bruk dem som du ønsker):

1. Lag din egen rensekur for din kropp, tarmskylling er ikke lenger nødvendig!

a. Bland ut en liter vann med 5 store teskjeer natron.

b. Drikk gjerne alt med en gang eller del det opp og drikk det ned så hurtig som mulig. Dette smaker veldig salt så det lønner seg å få det overstått.

c. Ikke forlat huset, det vil ikke ta mange minuttene før prosessen er i gang, du vil ikke være et sted uten toalett når denne prosessen går sin gang. Du vil bli forundret over hva du har samlet på.

d. Gjenta prosessen i tre dager for maksimal effekt.

e. NB! Om du vet du har store helseproblemer så bør du konferere med lege først, du har da en oversyrlig kropp og dette vil reagere sterkt med natron. Eventuelt kan du begynne i det små med ett glass vann med en teskje natron både morgen og kveld i 5 dager eller så lenge du føler det nødvendig. Dette vil venne kroppen til et gjentakende basisk miljø og nøytralisere dagens ?syretripp.?

f. Det lønner seg også å anskaffe noen pH strips for å teste pHen i urin og i spytt både morgen og kveld. Under 7 i pH betyr, ta et glass med natron. Over 8 i pH betyr, flott, du har en basisk kropp akkurat nå.

g. Slik kan du også daglig holde din kropp i riktig pH balanse som også holder ditt immunforsvar ved like. Dette øker også din daglige energi fordi kroppen er avhengig av elektrisitet for å holde seg våken. Natron er et salt og leder derfor elektrisitet og livnærer cellene.

2. Natron til håret

a. Fjern hårsprayrester, shamporester og andre forurensninger i håret ved å blande en teskje natron sammen med sjampoen din eller 2 teskjeer alene blandet med vann fra dusjen.

3. For mykere hud

a. Fyll et badekar med badevarmt vann, hell en kopp natron oppi vannet sammen med ¼ - ½ kopp babyolje(uten skadelige parabener og stoffer). Legg deg i vannet så lenge du føler du trenger det. Huden vil revitaliseres, renses og mykes opp av blandingen.

4. Fjern eller reduser solbrenthet og utslett

a. Fyll badekar med lunkent vann, fyll så mye natron du ønsker oppi vannet og legg deg eller barnet oppi så lenge det trenges.

b. Om du ikke har badekar så bruk en balje eller bland natron med vann til en smørje og før på der du eller barnet er solbrent eller har utslett og la det ligge på så lenge det er nødvendig.

5. Lag en mild ansiktsskrubb uten tilsetninger

a. Bland 1 teskje med natron og en teskje med olivenolje og skrubb ansiktet etter ønske.

b. Huden vil føles mykere og bli ren.

6. Natron som naturlig deodorant

a. Natron fungerer også som et ypperlig alternativ til kjemiske og skadelige deodoranter og den skåner huden mens den fjerner vond lukt, også om du ikke rekker å ta en dusj en dag. Natron inneholder ingen kjemikalier og er derfor behagelig å bruke etter barbering under armer eller rundt intimområder.

b. Du kan gjøre dette på flere måter:

I. Påfør litt pulver under armene eller rundt intimområder for å fjerne vond lukt og trekke opp fukt.

II. Bruk en klut med 3 teskjeer natron på, sprinklet i vann for å rengjøre armhuler og intimområder og fjerne vond lukt og svette.

III. Bland natron med litt talkum for å få en glattere og mer behagelig overflate mot huden. Ikke nødvendig, men mer behagelig.

7. Bruk natron som munnvann for friskere pust

a. Bland ½ teskje natron i en kopp med vann og rens munnen som du ville gjort med enhver munnvask. Dette renser ut og nøytraliserer syre i munnen som ofte er årsak til dårlig ånde. Dette gjør også munnen til et uvennlig miljø for uønskede bakterier og parasitter.

8. Bruk natron for tannhygiene

a. Natron fungerer ypperlig som tannpasta. Faktisk er resultatene bedre enn de fleste tannpastaer fordi den renser plakk mer effektivt pga sine basiske egenskaper. Natron fjerner ikke bare karius og baktus, men grunnlaget for dem og skaper et nytt og friskt miljø for tennene. Puss tennene gjerne 3 ganger daglig med natron.

b. Dypp en dampet tannbørste i litt natronpulver som du har i håndflaten og puss tennene på vanlig måte. Bruk resterende natron til å vaske hendene med eller for en liten ansiktsrens. Enkelt og effektivt.

c. Alternativt kan du ha et beger med natron stående på badet som du dupper og fyller en tørr tannbørste med før du påfører noen dråper vann oppå. Det fungerer på samme måte. Vips så forsvinner syreangrepene, uten fluor, uten slipemidler, uten kjemikalier og det blir renere enn med vanlig tannpasta pga natrons unike egenskaper.

9. Stump røyken og fjern røykesug med natron

a. Natron kan hjelpe det å slutte å røyke forteller forskere fra Mayo klinikken. Hvis du ikke er på noen spesielle lav-pH dietter, når nikotinsuget setter inn, kan du få kortsiktig utsettelse av suget ved å drikke en miks med 2 teskjeer natron i et glass vann. Det brusende vannet vil fjerne røyksuget. Dette bør du lese mer om på side 67 i boken under før du går i gang for fullt med dette.

10. Bruk natron til diverse dyrehold

a. For å rense pelsen

b. I bunnen av bur for å redusere lukt

c. Rense aquarium og redusere syrenivå i vannet

d. Rense hovene hos hester

e. Fjern flekker og lukt etter katteurin og annet

f. Holder insekter unna hundefatet

g. Fjern hundelukt/kattelukt i pels

h. Børst tennene til hunden med vann og natron, gir hunden bedre ånde og renere munn.

 

25.4.2013

I dag startet jeg med 1 ts natron kl. 13.30. Kjente ikke noe plager

Kl. 21.00 tok jeg 1 ts natron. Kjente liten svak mageknip ett kvarter etterpå..

Så nå tar jeg både Ldn og natron. Håper det går greit..Prøver nå alt for å få ei bedre helse og en lettere hverdag der jeg kan eksistere og leve litt. Nå klarer jeg ikke noe og er husfast...

Tungens farge...Frisk eller syk?

Tungen, et kikkehull inn i kroppen

"Da jeg gikk på skolen hadde vi et fag som tungeanalyse. Det ligger i ordet, at vi analyserer tungen. Man kan ikke stille en diagnose ved å bare se på en tunge. Men man kan bruke det som et vindu inn mot de indre organer og sammen med en samtale med eieren av tungen så kan tungen fortelle mye. Det er best å se på tungen om morgenen, før man pusser tennene.
...
Den bakerste delen viser nyrer, tarmer,blære og livmor.

Midten viser hvordan der er med magen og milt

Venstre side : Lever

Høyre side : Galleblære

Spissen viser hjertet og rett bak tungespissen viser lungene.

En tunge skal være lys rød, ha et tynt hvitt belegg og være litt fuktig.

Men en tunge kan være blek, dyp rød, indigo og blålig. Det viser at den har mangeltilstander, stagnasjoner og andre tilstander som man må se i samvær med det andre faktorer.

En sprekk i midten som ikke når ned til tungespissen, kan bety at du har en dårlig fungerende mage og fordøyelse. Sannsynligvis mangler på næringstoffer og energi.

Bite merker/ tannmerker på sidene av tungen. Det vill si at tungen har merker etter tennene på begge sider. Dette kan også være nærings mangel . Milten er i ubalanse og det oppstår luft i magen eller at man føler seg oppblåst.

En sår tunge er mangel på jern, vitamin B6

Svie på tunge mangel på fordøyelses væsker.

Hoven tunge og / eller tykt hvitt belegg på tunge indikerer for mye slim i kroppen.

Gult belegg på tungen tyder på at det er ubalanse i bakteriefloraen i tarmene og helt sikkert overvekst av candida bakterien.

Horisontale sprekker, små sprekker/ furer kan indikere dårlig opptak av B vitaminer

En tynn tunge viser ofte tegn til kroppsvæsker.

Rød tunge spiss betyr følelsesmessige belastninger eller stress. Det kan være følelser fra fortid og nåtid som skaper et følelsesmessig press på kroppen som skaper for mye stresshormoner i kroppen.

Rekk tunge til deg selv i speilet og se hva du ser ♥ Hvordan står til med dine indre organener?

Tungen i ubalanse...se hva en skal spise..

Hva man kan gjøre dersom  man har en tunge som nevnt over her....

"Dette innlegget inneholder tips om hva man kan gjøre om tungen har speilet ubalanser i de indre organene.

En sprekk i midten som ikke når ned til tungespissen, kan bety at du har en dårlig fungerende mage og fordøyelse : Spis riktig kombinert mat. Les innlegget. Ta et fordøyelses enzym for å hjelpe kroppen med å bryte ned maten. Spis mat som er lett fordøyd. Kutt ut kullsyreholdig drikke. Spis magevennlig mat som spirer, avokado og supermat. Drikk te av fennikel, peppermynte og lakris.

Bite merker/ tannmerker på sidene av tungen. Det vill si at tungen har merker etter tennene på begge sider. Milten er i ubalanse: Spis milt vennlig mat som bønner, spiret bønner, frø, rødbete, selleri, fennikel, rotfrukter og masse klorofyll og alger. Det er masse krydder og urter som nærer milten også som hvitløk, svart pepper, ingefær, kajennepepper, kanel og pepperrot.

En sår tunge : Ta tilskudd av B – vitamin og sjekk om jern lagrene er ok.

Svie på tunge: Ta tilskudd av bitter urter fra helsekosten. Bitterstern er en flott produkt. Drikk løvetann te. Saltsyretabeletter kan hjelpe med å justere magesyre nivået.

Hoven tunge og / eller tykt hvitt belegg på tunge indikerer for mye slim i kroppen: Kutt ut slimdannende mat som meieri produkter, spis grønt og super mat og prøv å unngå gjær. Spis mer probiotika for å få mer riktig balanse i bakterie floraen i tarmene.

Gult belegg på tungen tyder på at det er ubalanse i bakteriefloraen i tarmene og helt sikkert overvekst av candida bakterien: Følg rådene fra linjen over og for all del kutt ut sukker.

Horisontale sprekker, små sprekker/ furer : Ta et tilskudd av B-vitamin. Jeg liker B- stress kompleks. Ta fordøyelses enzym, Solhatt – for å få fart på lymfen og fjerne gift stoffer som hindrer næringsopptak. Drikk te av Slippery Elm eller Peppermynte for å berolige magen og Neslete som bidrar til å styrke kroppen med B – vit. Og Aloe Vera juice før måltidene.

Rød tunge spiss: Urtene Sibirsk Ginseng og Rosenrot er nytting for bearbeiding av stress. Mat som av stresser: Stangselleri, solsikkefrø, brunris, diverse alger, kål, mandler, bær, sesamfrø, agurk, asparges, hvitløk og avokado."